Velkommen til COMPTV

Så kan jeg endelig sige velkommen til bloggen! Det tog mig lidt tid at få det hele op stå, men alt burde være klart nu. Det skal handle om de hersens “datamater”, som de blev kaldt, dog vil jeg også gerne lave plads til lidt teknologiske gadgets, om det er en laptop eller et Apple Watch.

COMPTV er måske også lidt misledende for en blog, hvor det ikke nødvendigvis er det visuelle jeg spiller så meget på, omend jeg gerne vil give plads til en god sjat Youtube videoer, som jeg selv er stor fan af. Det visuelle medie giver mulighed for at tilegne sig en meget stor portion viden på meget kort tid, det er også en af årsagerne til min store kærlighed til Youtube.

Nu videre til sidens indhold her, eller hvad jeg forventer den skal indeholde. For det første skal der nogle guides på bordet, så du nemmere kan finde den helt rigtig bærbare, telefon, eller tablet. Det kan også være historien om x86-64 arkitekturen. (det er den teknologi alle moderne CPUer bygger på) Et par debatindlæg om den evige krig mellem NVIDIA og AMD er også noget jeg har i støbeskeen, herudover også lidt snask fra bagved den polerede facade.

Gaming er også et emne I ikke skal snydes for, jeg bruger nemlig også en del af min fritid på at spille computer, og jeg er tilhænger af singleplayer genren, selvom der dog er sneget sig et par multiplayer platforme ind. (Overwatch, Playerunkowns Battlegrounds, m.fl.)  Især på gamingfronten er der meget at tage fat på, bl.a. også esport, som ikke er min stærkeste side. Dog har du sikkert hørt om de netop afviklede events i henholdsvis Odense og København, og jeg skal love for det gik vildt for sig. Alene i København var der over 10.000 mennesker til stede.

Det var lidt om hvad jeg håber bloggen her kan komme til at handle, dog skal det siges at jeg ikke låser mig fast på det kun skal være IT og teknologi, der skal også være plads til lidt afveksling i ny og næ. Men tiden må vise hvor meget af det, der bliver plads til!

Velkommen!

Skriv et svar