Om mig

Lad os starte fra toppen af. Mit navn er Daniel, jeg er 35 år og har en stor interesse for IT og teknologi samt hvad der rører sig i den verden. Bloggen her er min første, og selvom jeg har været fra starten af, har det der blogging univers ikke helt været mig, men nu får det et skud.

Privat så bor jeg i Horsens, hvor jeg til daglig arbejder som IT medarbejder i en mellemstor virksomhed, her sørger jeg bl.a. for at serverne kører som de skal ligesom jeg står for support til virksomhedens ansatte, og jeg skal love for der kan være nok at lave på den front. En kontordame kan virkelig lave rod i mange ting, så begrebet “fejl 40” er bestemt ikke ukendt derude.

Meget af min fritid går med IT og teknologi, altså at rode med det og lære nyt. Jeg må ærligt indrømme at mit arbejde også er blevet min hobby, mildt sagt, men sådan er det! Gadgets og brugbart IT til hverdagen er især noget, der har fanget mig. Jeg skifter ret tit mit IT ud og bruger mange penge på det, til gengæld kører jeg ikke rundt i en stor SUV, så det er et spørgsmål om hvordan man vælger at prioritere.

Du kan læse om hvad bloggen handler om i velkomst indlægget på forsiden!