Hvad handler e-sport om?

Hvad er e-sport for en størrelse? Det er ikke nødvendigvis noget du tænker videre meget over, men ikke des mindre er det en voksende sport og industri. Hvis du måske har holdt lidt øje med flimmerkassen, kunne du have rendt i eventet i Royal Arena.

Det blev afholdt i vinters, og var det hidtil største e-sports event på dansk grund. De allerstørste hold fra hele verden dystede i den virtuelle verden, og der er som bekendt kun en vinder! SK Gaming, som det unge team hedder, tog guldet hjem!

Hvad er e-sport?

Først og fremmest så handler det om sport, men det er ikke hvor en masse mennesker render rundt og får pulsen op. Der er tale om digital sport, hvor man i en virtuel verden dyster mod hinanden. Det er et fænomen som har retning op. Det er blevet mere og mere populært henover de sidste år. Især her i Danmark er det blevet noget man snakker om. Navnligt grundet de mange store events. Seneste med CS:GO i Royal Arena.

Udover events, så er der også hold. FC København har bl.a. sit eget CS:GO hold, ganske enkelt for at have en fod indenfor i en branche, der vokser. Holdet holer til hos FCK selv, inde i parken, hvor de med udsigt over stadion, kan øve og træne.

Kort fortalt så går e-sport ud på at man dyster online, gerne i hold, hvor der stadig er dommere til stede, såkaldt “Admins” som det hedder sig på IT sprog. Det er disse typer man skal være opmærksomme på, da de altså opdager snyd nå det sker. Det skal helst gå fair til når der dystes, især hvis der er mange penge på spil som der ofte er. E-sport er som flere gange nævnt, en sport i vækst, og det samme gælder for de præmier man kan score sig.

Hvem kan være med?

Svaret er kort og positivt. Det kan alle, der er ikke som sådan en begrænsning på det. Alle kan være med, både gamle som unge og store som små. Det kræver blot en computer med forbindelse til internettet, og så det rigtige indmaden i maskinen, så man rent faktisk kan spille også.

God gamer!

Skriv et svar