Eksempler på gode webshops

I dag skal vi tale om webshops, de dersens online butikker, hvor du kan købe alt hjertet begærer, og jeg mener alt. Du kan finde alt fra babybleer til gamle floppydiske. Jeg har udvalgt tre meget forskellige webshops, som jeg alle synes er gode eksempler på et godt sted at handle online. Der er naturligvis en elektronikbiks i mellem!

Men inden jeg kommer så langt, vil jeg gerne fortælle lidt om hvad en webshop er for en størrelse. De findes som nævnt i et utal af forskellige variationer og størrelser og sælger alt muligt. Der skal ligge et firma bagved, alt fald her i EU/Danmark. Nogle webshops har såkaldte pick-up points hvor du kan hente din bestilte vare eller hvor du kan bestille en vare og så få den med, med det samme. Det er alt sammen det vi kalder for “fjernsalg”, så du har altså 14 dages returret på det du køber, det har man ikke krav på i en normal forretning. De fleste danske webshops leverer til hele landet uden omsvøb, dog kan “riget” have undtagelser, her gælder ikke brofaste øer samt Grønland og Færøerne. Men udover det, så er det tæt på alle steder du kan få leveret.

Eksempler på webshops

Den første webshop jeg kigger på hedder Pro-dress.com, her kan du bl.a købe sikkerhedsko fra anerkendte Brynje.

Shoppen er bygget flot op og er let at finde rundt på, ligesom du let kan finde stedet med kontaktoplysningerne, som i øvrigt er et krav fra myndighedernes side af. En kunde skal jo helst kunne få fat i en virksomhed hvis noget er galt.

Den anden webshop jeg kigger på hedder Komplett.dk, her kan du bl.a  købe CPUer fra både Intel og AMD.

Shoppen er en af nordens største af sin slags, og handler med IT og teknik i alle tænklige afskygninger, her er noget for enhver smag! Siden er flot opsat og er ekstremt let at finde rundt på, ligeledes er det enkelt og hurtigt at inde kontaktoplysningerne til virksomheden.

Den tredje webshop jeg kigger på hedder Just-Eat.dk, og den er ikke ligesom de andre webshops, or her handler det om mad, som du kan købe online og betale ligeså, hvorefter det leveres til døren. Du kan også bestille til afhentning! Sitet er en smule rodet, og det kræver en lige tunge at holde styr på de ekstremt mange madsteder, som samarbejder med siden. Kontaktinfo er til at finde, men tager ligeledes en smule tid, ift. de to andre sites.

 

Det var slut på min lille opsamling og jeg håber du fik lidt ud af det. Det handler om at træde varsomt og fornuftigt derude, så man ikke kommer galt afsted!

Skriv et svar